Mar 12, 2011

Saff Pimpinan Sesi Baru

Assalamualaikum.. Mula-mula penulis memohon maaf atas keterlewatan mengemaskini ruangan ini.


Perlantikan barisan pimpinan baru Unit Pengurusan Surau (UPS) @ Kelab Nur E-man bagi Sesi 2011/2012 telah diadakan pada Muktamar UPS yang bertarikh 6 Mac 2011 di Surau Ibnu Tufail.


Entri ini diterbitkan bagi tujuan rujukan masa akan datang. Di bawah, saya tunjukkan saff pimpinan yang telah melepas jawatan dan juga saff baru yang diamanahkan untuk pengurusan surau Kolej Kediaman E.

Ada beza? Perbezaannya dari struktur organisasi, perubahan majlis tertinggi dan portfolio yang dipegang. Lajnah baru yang ditambah pula adalah Lajnah Akademik dan Pustaka. Manakala lajnah yang lain-lain adalah sama seperti yang sebelumnya cuma ada pertambahan dari spesifikasi tugas. Lajnah Dakwah dan Penerangan adalah gabungan daripada Lajnah Dakwah & Tarbiyah dan juga Lajnah Media & Informasi semester lepas. Begitu juga Lajnah Teknikal dan Keceriaan yang merupakan gabungan Lajnah Teknikal & Riadah serta Lajnah Kebersihan & Keceriaan.


Moga-moga dengan beberapa perubahan yang dibuat oleh Majlis Tertinggi yang terdahulu ini bakal memantapkan lagi pergerakan unit & kelab kita.

No comments:

Post a Comment